Accordeondagen 2015

Accordeondagen-flyers

Voor de vijfde keer organiseert het Koninklijk Conservatorium Den Haag de Accordeondagen, dit keer in het weekend van 18 en 19 april. De accordeonklas van An Raskin geeft op deze dagen een kijkje in de keuken. Op zaterdag kunnen studenten en bezoekers samen deelnemen aan concerten, discussies en workshops (oa over Balkanmuziek – neem je accordeon mee!). Ook zijn er korte lezingen en is er een masterclasses voor de winnaar van het NOVAM-concours.

Elsbeth Moser
Op beide dagen is de internationaal vermaarde accordeoniste Elsbeth Moser onze gast. Moser geeft onder andere les aan de Hochschule für Musik, Theater und Medien in Hannover en heeft een brede concertpraktijk. Zondag zal zij masterclasses geven aan de studenten van het Koninklijk Conservatorium.

Aanmelding
Deelname is gratis – er is plaats voor maximaal 50 gasten. Op zaterdag 18 wordt er voor een eenvoudige lunch gezorgd. Aanmelden (ook mogelijk voor een dagdeel) kan tot en met woensdag 15 april via accordeondagen2015@koncon.nl.

Het volledige programma wordt binnenkort vermeld op de website van het Koninklijk Conservatorium www.koncon.nl.